No vidíte. A já se vždycky chtěla vdávat v dubnu. Když kvetou sakury před naším domem. Nakonec bylo ale jasné, že v dubnu to nepůjde a tak ty sakury měla moje sestra, které jsem musela dát přednost ;-) Takže můžu jen dodat, že když jsem si dřív myslela, že po několikaletém vztahu si můžu vybrat termín svatby podle chuti, nemusí vůbec vyjít. Ale ono na tom až tak nesejde. Láska přece kvete za každého počasí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.