Přidat odpověď
Mas pravdu, me to taky mrzi, kdyz vidim cenove dostupna zelena rajcata a vedle nich krasne cervena za nekrestanskou cenu. Takze nekoupim nic, protoze zelena bez chuti nejim a na drahe nemam. To same treba kozi syr, ten bych jedla porad a nechapu proc jinde v zahranici neni o tolik drazsi nez kravsky. Rada bych jedla casto morske ryby, daleko vice chutnaji nez sladkovodni a takovy losos chutna i detem, narozdil od kapra.
Jedine pozitivni co jsem uz pochopila je to, co rika Polreich, je lepsi koupit kvalitni a drazsi suroviny, protoze jejich chut je intenzivnejsi a tudiz se toho nespotrebuje tolik. Moje matka se malem zkacela, kdyz me videla jak vyhazuju!! stovku za Parmezan, vzdyt cihla stoji 35 Kc. Vubec nechape, ze me vydrzi 14 dni na nekolikero jidel, ona blocek nastrouha na jidlo jedno a navrch si nepochutna.
Předchozí