Jak vidno, libujete si v napadání ostatních. Zeptala jste se taky sama sebe, zda jste pro kojení - krom toho, že obviňujete všechny okolo - udělala vše?
Ležela jsem tam dost dlouho a poznala celý personál i mnoho maminek. Připouštím, že se může stát, že někdo spokojený není, ale během 15 dní jsem nikoho tak nabuzeného nepotkala.
Vždycky jsou víc slyšet nespokojení lidé než spokojení. Pokud se na tuto diskuzi (i u jiných porodnic) podívá kdokoliv objektivní, musí usoudit, že nejvíc jste slyšet vy.
Proč myslíte, že jsem rodila v Nymburce a ne v Kolíně, od kterého bydlím kousek? Při předporodním kurzu, kdy jsme se měli ptát, mi asistentka na mou otázku, jak probíhá porod "císařem", když porod nepostupuje, odpověděla cosi ve významu, že pokud mám strach z porodu, tak nemám "dělat děti" - slušně řečeno. Na otázku, že jsem četla, že není nutné každodenně dítě koupat mi odpověděla otázkou: "To se doma taky nemyjete?" To vše před celým kurzem.
V Nymburce rodila kamarádka od nás ze vsi a oproti Kolínu byla spokojená. K panu primáři teď dokonce jezdí další kamarádka, která opakovaně potratila a říkala, že je moc spokojená oproti Ko. Nadruhou stranu je potřeba říct, že mám i několik známých, které rodily v Kolíně a taky byly spokojené. A jsme zase u toho. Záleží na tom, co kdo řekne a skousne. Já v Ko spokojená nebyla a tak jsem volila Nymburk. Jiné maminy z Nymburka zase jezdí do Kolína.
Máte právo volby a tak ji využijte! Jen nešlápněte vedle.
Předchozí