Přidat odpověď
Presne tak, syn si od zaciatku zabudal zaznacit ulohy, zaznacil zle, najprv som mu dala take lepiace neonove papieriky, aby si ulohu oznacil v ucebnicu, to sa neosvedcilo. Teraz ma starsi mobil s nefunkcnou SIMkou a fotakom a ulohy z tabule si foti. Plus som si na zaciatku roka vymenila cisla na mobil s viacerymi mamickami v triede a ulohy si navzajom kontrolujeme ci sme na nieco nezabudli. Funguje to, mame aj FB stranku kde si piseme ake boli kazdy den ulohy. Nenechala by som syna prepadnut a necakala dalsich 7 mesiacov co bude dalej. U prveho dietata som toto nepoznala, dcera hned nabehla na systematicku pripravu s mojou podporou. Syn je iny ale nenecham v tom ho ked vidim ze s malou dopomocou a vsetky ulohy a vsetky pomocky. V skole mu to pali a bola by skoda keby kvoli zabudaniu mal zle znamky a poznamky. Bol z toho smutny, sam si pomoct nevedel, nebol schopny ani preitat co si poznacil.
Mne sa zda ze Pavla to intenzivne neriesi. Mam z nej dojem pasivity vo vztahu ona-skola-syn. To ze prvak nema ulohy je aj chyba rodica.
Předchozí