Přidat odpověď
Loro,
mně by tohle podezření, být zastupitelem, přišlo docela sprostý. Co zastupitel, to implicitně lump? Pak se ani nelze divit, že slušný člověk si dvakrát rozmyslí, než by šel do politiky. Mně by tedy vadilo, že se budu snažit rozhodovat co nejlíp a nakonec budu i bez důkazů vždycky ta špatná.
Navíc kdyby to bylo takto, tak by Amazon měl nějakou oporu v zákoně, které by jistě neopominul využít (zmanipulované výběrové řízení). Vzhledem k tomu, že nic takového neudělali a zmohli se jen na zuřivé hraní na city v médiích, tak mi daleko věrohodnější přijde to, co říká Karina - že ač jim to nikdo nepovolil, tak si mysleli, že v banánové republice jako jsme my jim to projde všecko a proinvestovali spoustu peněz, ale díky zastupitelům narazili a protože mají sami máslo na hlavě natolik, že si nemůžou dovolit jít do soudního sporu, tak se pokusili aspoň zabrnkat na city veřejnosti.
Možná by Brňáci měli svým zastupitelům spíš poděkovat, že je něčeho takového ušetřili. Opravdu by naším heslem mělo být "zaměstnanost za JAKOUKOLI cenu" a v jejím jménu si nechat líbit úplně všecko?
Předchozí