Přidat odpověď
Tohle se stalo v jednom moravském městě včera mé rodině:
Dnes jsem pouze chtěla se svými dětmi nakoupit v Albertu a spolu se sestrou a švagrem a jejich malou dcerkou jsme byli svědky toho, jak dva "romové" kradli ve velkém. Banda jich čekala venku na uloupenou kořist. Kradli vše...jídlo, alkohol, drogerii. Lidé přihlíželi a báli se něco říct. Vyvedla jsem děti ven a švagr zůstal i sestrou napomoc prodavačkám. Uvnitř obchodu se strhla mela. Romové napadali fyzicky každého....prodavačky obvzlášť a nakonec zmlátili i mého švagra. Ti venku kopali do skleněných dveří a chtělise dostat zpět do obchodu. Zavolala jsem PČR. Přijeli dvě hlídky celkem rychle. Ti útočníci na nás řvali, že si nás za to najdou a pomstí se. Klasika. Hlavní aktér odjel v poutech, švagr skončil v nemocnici. Plno lidí jen přihlíželo jak se se setrou hádáme s tlupou těch "chudáčků" , kteří nás obviňovali z rasismu. Ptám se, jak dlouho ještě budeme zavírat oči a umožňovat jim krást, nepracovat a využívat sociální systém ? Je mi špatně z toho, kam to spěje. My se budeme bát pouštět děti do školy samotné a nebo jen třeba nakoupit?
Předchozí