Hele, Ráchel, tak když jsi teda takovej odborník na typografii (aspoň to tak vyznívá z tvých prohlášení), tak proč mně to trochu nevysvětlíš? Já se ráda poučím. Na osobní útoky nejsem zvědavá, mám zájem o věcnou diskuzi. Možná nic nevím o typografii (pravda, z písma jsem měla na střední trojku), ale vývoj okolo Comenia Scriptu sleduju od začátku, četla jsem, co o tom kde Lencová napsala apod. Proč se tak ježíš, nejseš náhodou Lencové ségra?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.