Faidro,
jenže já si nic osobně nebrala. Jen je mi líto, že na toto téma (a nejen) asi těžko najdu s někým společnou řeč. Plus teda nechápu, kde jsou všichni ti lidé, pro které dotyční hrajou a zpívají a kteří kupují jejich CD atd.
A taky mi přijde, že ohrnovat nos nad některými je u někoho prostě póza, protože dneska je to moderní.
Já chápu, že se někomu nelíbí konkrétní styl, nějaké písničky apod., ale aby někdo byť jen virtuálně zvracel z Nedvědů je zcela mimo moje chápání. Jo, Sánky lezou krkem, protože se jednu dobu hrály furt a hrály se furt i u ohňů a na táborech, protože jsou tak jednoduché, že si je dokáže zahrát každý samouk, ale už to je něco, co považuju za hodno obdivu a ne důvod k zvracení, protože k čemu je mi muzika, natož písnička, kterou si kvůli složitosti nejsem schopná zapamatovat, natož zazpívat?
A nejsou jen Stánky, Podvod a Valčíček, ale to je jedno...
Stejně tak landa nemá jen náckovské texty.
Gott má spoustu písniček, které mají skvělou kombinaci textu a hudby a spolu s jeho hlasem vytvoří výbornou náladovku.
Atd....
Ale ono proč si nezazvracet, když populární osobnosti jsou odsouzené k tomu, aby je lidé buď milovali nebo nesnášeli
. Pro mě je holt tenhle odezdikezdismus nepochopitený, a asi proto jen málokdo chápe mě
.