| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono to obecně souvisí s jejich přístupem k věcem. Jim na niček extra nezáleží. Prostě věci. Nejstarší vadí, když si mladší holky půjčují její oblečení nebo šminky (jo, má je a občas použije), jinak má jen telefon, tablet a počítač, telefon a tablet pořád u sebe, počítač má každá svůj. Žádné tajné deníčky, památky na něco, cennosti, fotky a tak nevede ~d~.
Dvojčata stejně, jen bez toho tabletu.
Nejmladší má navíc plný pokoj hraček a vadí jí jen to, když je pak někdo neuklidí, pokud si je byl půjčit.

Jsou v tomhle úplně jiné než já. Mezi sebou si občas zakazují vstup do pokojů, ale to záleží čistě na tom, jak moc jsou zrovna na sebe naštvané, jinak prostě otevřený dům.

Mám s tím problém já, protože ony těžko chápou, že já prostě mám svoje věci, chci mít něco jen svého a pro sebe. Takže tam narážejí, ale naprosto nepoučitelně ~d~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.