Mě jde akutně o nastávajících 8 dní, jasně bych se zeptala v lékárně, než bych něco koupila, zda to jde k těm mým AD. Je fakt, že třezalku bych netypovala, že se nesmí. Chtěla jsem něco přírodního 1) ať se necpu Lexaurinem celý tý den a 2) prášky "na spaní" co vás úplně skolí nechci kůli dětem, jsem tu s nima sama. Nejsou to teda mimina, ale školáci, takže to není žádná katastrofa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.