| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pozdravím. Do rozhovoru se nepouštím. Odpovídám jen za dítě - když už chce navázat kontakt, tak to dělá přes dítě - malého se zeptá, kam jdeš?..., ještě nemluví tak, aby byl schopný odpovědět, tj. odpovídám já ... "byli jsme..."
Jiné věci (ani počasí) neprobíráme.
Co je předmětem "sporu" mezi námi, neprobíráme.
Na rodinných akcích se nebavíme, ale nijak ostentativně, vždycky je tam dost lidí, tj. já si vykládám s někým, ona s někým jiným.
Ta část rodiny, kterou máme společnou, ta o nedobrých vztazích ví, takže do toho nijak nerýpají, takže máme na to "nemluvení" klid.
Z mé strany ale vůči ní není žádná zášť, prostě jen po několika jejích "akcích" nemám potřebu s ní vůbec o ničem mluvit... ale když by se mě na něco zeptala, tak jí odpovím, stejně korektně, jako když se mě zeptá třeba klient nebo jiná cizí osoba.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.