Naší dobrmance je 8 měsíců, stačila už poprvé hárat. Protože jsem při delší nepřítomnosti manžela chtěla navštívit rodiče, použila jsem poprvé služeb jednoho psího hotelu v okolí. Majitel s majitelkou poskytují i služby ohledně výcviku psů. Pán na mě působil solidně, naši fenku hodnotí jako inteligentní a bystrou, s vyrovnanou povahou, ovšem už trochu pokaženou naší neodbornou výchovou.
Takže se teď po návratu chystám manžela přesvědčit na ten měsíční výcvik - je tam samozřejmě zahrnuta i edukace páníčků. Jenže pár lidí v práci (včetně šéfa) mi řeklo, že je to přece kruté a nelidské poslat psa na měsíc někam pryč. Já jsem přesvědčena, že pes i my to přímo potřebujeme a že to naopak naše soužití zlepší. Co vy? Pokud byste byli v chovu (navíc tak temperamentního plemene) tápající začátečníci, využili byste těchto služeb bez výčitek? O financích nemluvím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.