| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V Tvém případě jak to tady čtu, bych ji poslala, ona se naučí co se po ní chce, Ty se zregeneruješ a budeš k ní míň přistupovat s averzí. Domluvila bych se, že i během převýchovy za ní pojedeš a spolu si zkusíte co a jak. Po měsíci bych už měla domluvený cvičák a šly bychom hned tam, aby to pěkně navazovalo. Nepotřebuješ se naučit metodiku nácviku "ke mně" Tobě stačí ten povel používat. Fakt je, že když jsem začínala s výcvikem Arma (hovík) tak jsme cvičili a vychovávali v podstatě celý den, před krmením, při hře, při vycházce. Ze začátku tak 6x denně v 10min blocích, Ty tolik času prostě nemáš, ale to není důvod se s tím smířit a mít nevychovaného velkého psa, který poroučí domácnosti. Dobrman měsíční odloučení snese.
Myslím, že největším problémem není, že by jsi psa neměla ráda, ale že jsi unavená. Mysli víc na sebe, Gertička není před Tebou, měla by jsi si srovnat priority. Pro mě je pes člen rodiny, ale je posledním členem. Ona z Tebe vycítí, že jsi si nejistá a, že máš vůči ní výčitky a využije toho, není blbá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.