Jarmilko, hezky jsi to napsala a připomněla jsi mi, jak jsem i ja byla šokovaná negativními reakcemi na rohlík strceny decku v obchodě. Ano, ja to taky delala a u tretiho to taky budu dělat. K zakladatel ce. Ja bych asi zaplatila, páč nemám rada spory. Nejdříve bych vysvětlila a pak se nechala zastrašit ochrankou. Jinak ja si nákupy označovat nechám. Ale ja do super, hyper jezdím minimalne, tak na to pamatuju. V místní samosce jen upozorním před nákupem paní za kasou, ze pod kočárem mám pečivo koupelny v pekárně. Ale tam se dobre zname, nikdy problém nebyl. Tam by prodavačky decku rohlík sami supli, kdyby se ho dozadovalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.