nejsi pesimista,je to fakt.Před 10 lety nebyl problém,aby sanita vezla pacienta na chemošku do Brna z Fulneku,dnes?Ani náhodou.Proplatí ti velkoryse cestu vl.autem jen do nejbl.zařízení,kde tuto léčbu taky provádí a to ještě paní na zddrav.poj. říkala,že když např.vezem syna na chemošku-hospitalizace 5 dní,tak zpáteční ccesta vůbec žádný nárok,protože jedem prázdní-bez něho.Taky logika
Fin.pomoc dnes,pokud na tebe něco vážného přijde,je velmi laxní a pomalá,něco málo dostaneš proplaceno s 2-3 měs.zpožděním,jak jsem byla informována.
Onkoložka,co ošetřovala syna,nám vůbec nechtěla dát razítka o tom,že tam syna vozíme,že prý někteří pacienti po ambul.chemě jezdí veř.hrom.dopravou.Na to jsem kontaktovala přímo rev.doktorku z naší zdrav.poj. a ta jednoznačně napsala,že se při chemě nedoporučuje tato doprava.Takže jsem tento mail přeposlala dotyčné onkoložce a věci se daly opět do pohybu.Chtěla bych vidět,kdyby si tady toto vše měl řešit aktuálně ten nemocný,který je momentálně rád že vůbec žije,je k tomu potřeba trochu víc drivu,zkušeností a prořízlé "huby".
Tohle je dnes hnus všech hnusů a potřebné peníze odcházejí do kapsy zdravým zlodějům.Nikoli těm potřebným.