Přidat odpověď
Jarmilka. , myslím, že babička se cítí zanedbávaná......
A to, že si myslí, že je to nesmysl, že se postaráte....já vidím i z příspěvků co jsem si přečetla....., nebudou ani vztahy ideální, oni kde jsou, že....
Navrhla bych babičce, že budeme jezdit pravidelně co 14dní k ní na návštěvu a při té příležitosti obstaráme ty hroby, až by viděla, že je nějaká snaha....se starat, vytáhla bych myšlenku o tom to přestěhovat kam navrhujete Vy,ale né dřív, než ona uvidí nějakou snahu....ze strany příbuzných(cca za 3/4 roku až rok).
A pokud se babička dívá co 14dní na kyselý obličej Tvé tety, se nedivím, že dělá co dělá......některý lidi velmi cítí, když někdo dělá něco z nechutí.
A jak píše Milada, na hřbitov si musíš dovést vše, jen konve tam jsou běžně....a zase si to vzít....zpět....
A taky by mě zajímalo kdy naposledy jsi na hřbitově byla ty a provedla aspoń běžnou údržbu....nevím co tam máte, tak nepíšu konkrátně co. ono by stačilo pokud jsi třeba loni přijela když byli ty horka častěji a zalila jí to tam.....to se pak na hřbitov jezdí denně....a co 14dní nestačí.
Možná i to byl důvod co dělá nyní......
Je potřeba se nad tím zamyslet co k tomu vede.
Předchozí