Ne, mám Creuset nerezové s hliníkovým jádrem - má hliník nejen ve dně, ale vytažený i do stěn, takže se funkčností blíží měděnému (měď je o něco lepší, protože má tepelnou vodivost ještě větší než hliník, ale hliník má zas oproti nerezi mnohem víc, takže takhle velmi rychle vyvede také teplo i do stěn a nádobí vaří o dost rychleji než obyčejné).
Váhala jsem dlouho, měděné se mi samozřemě děsně líbilo, ale nakonec jsem ráda, že zvítězil rozum (hlavně manželův
), protože za den vytahám tolik nádobí, že mýt to pořád ručně, to bych byla ale vzteklá
Navíc se měděné musí ošetřovat, jinak začne oxidovat a dělat se měděnka, takže to ještě k tomu ručnímu mytí nevrch... no, možná někdy v daleké budoucnosti, až nastane ta vytoužená extrémní zazobanost s ohromnou kuchyní a prostorem na zavěšené sváteční měděné hrnce
Creuset mám tenhle systém http://www.lecreuset.co.uk/Product/le-creuset-products/Material-/3-ply-Stainless-Steel/