Milado, no jasně,ale myslím, že babička řeší hlavně něco jinýho...hrob má jako záminku....
....hodit na to desku a nebo tam dát něco co roste a zalívat netřeba(my na tom jednom hrobě máme zelený lupení co modře kvete a vypadl mi název, zrovna jsem to v neděli zalívala)......s tím souhlasím. Na dalších desky a na tom mísy s kytkama.....který 14dní vydrží....
A třeba my řešily, že máme asi 8-10 hrobů po 1/4 okrese.....nyní se to zredukovalo.....
A já sama to mám taky poměrně daleko,ale když přijedu do těch míst.....stavím se zapálit svíčku a zalít vše co tam je......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.