| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~n~

Vcera jsem tady resila tezkosti pri dennim cviceni a jak je dcera (7,5) na prizabiti.

Ted (o pul desate) jsem dotelefonovala s jejim pediatrem - podle krve mela/ nebo prave konci infekcni mononukleozu...

Takze jeji "me boli ruce, nohy, jsem unavena a pod." jeji protivnost, naladovost poslednich tydnu a mesicu nebylo divadlo a naschvaly...

ja blbec ~q~ ~n~

Nektery casy jsou proste :-©

V rijnu diagnostikovana borelioza, ATB podruhe v jejim zivote a hned takova bomba.

A dnes vecer ten rozhovor:
Bolesti kloubu jsem nebrala moc vazne ale kvuli te borelioze jsme delali ten test.
Borelioza ok, ale kvuli atypickym leukozytum to prozkoumali dukladne...

Pak ze otestuji rovnou i alergie kvuli bolestem bricha a prujmum:

ma na buraky stupen 6 (ze 6 takze na zachrannej balicek s injekci), psenice stupen 3, mrkev, celer, soja, mliko, liskovy orechy...~n~

Takze dalsi kolecko po specializovanych mistech a pak spesl dieta.
Zadny narozeniny kamaradu bez starosti, budu zase pect dortiky a kolac extra pro ni...

A co to setreni se kvuli mononukleoze?

Ma plaveckej trening, tenisovej, beha za skolu...
Vsechno ted vyrusit?
Jestli ano, na jak dlouho?

Na zahrade stoji obrovska trampolina, jeji kamaradi se sousedstvi se tam slejzaji skoro denne a blbnou, az jsou jak vykoupany v potu - to to mam zakazat a trampolinu tenhle rok vyrusit?

Zkusenosti a doporuceni...?

PS: Diky vsem za rady ohledne cviceni, dnes jsem to zvladly uzasne (tedy ja ~t~ - ji to moc bavilo)!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.