| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám už druhou generaci sibirskych hasek. Daji se zvladnout pri detem i praci ale pořízení haskyho nebo jeho křížence je vlastně zvolení si stylu života. Myslím že je dobré pořídít třeba koloběžku (z té se lépe padá) a psovi postroj a psa zapřahnout. Jestli máš prumernou chuzi tak 3,5km za hodinu, vycházi to na přes deset km za hodinu, pokud jsou tedy tvoje udaje o času venčení správné a nezharnuje to půl hodiny nakupu a ctvrt hodky čekáni u skolky. Já chodim dogtrekking, což je pochod na 80 a vice km, chodí se to se psama, je to hrozná sradna, psy a lidi to moc bavi a nebo jezdíme cela rodina na kolech, já a dcera máme zapřažené psy u kola, třeba o víkendu jsme byli venku přes dvě noci a máme 100 km najeto. Záleží proste na stylu vašeho trávení volnyho času, jestli v nedeli jedete radsi na plavecak a nebo do muzea atd, tak pro vas hasky neni vhodny ( to vypada že nase deti nechodi do zoo a na hrady , ale je to tak, ze třeba v sobotu je vylet pro psy treba 30 km na kolech a v nedeli jdeme bez psu do zoo, nebo akvaparku) . Já bych už neměnila, ale je to nekdy hodne narocny, tihle psi maji silny lovecky pud, nemuzes je pustit z voditka, jinak zdrhnou, ale na to všechno se dá zvyknout, jak se na pořízení psa tvari manzel?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.