Přidat odpověď
Mám už druhou generaci sibirskych hasek. Daji se zvladnout pri detem i praci ale pořízení haskyho nebo jeho křížence je vlastně zvolení si stylu života. Myslím že je dobré pořídít třeba koloběžku (z té se lépe padá) a psovi postroj a psa zapřahnout. Jestli máš prumernou chuzi tak 3,5km za hodinu, vycházi to na přes deset km za hodinu, pokud jsou tedy tvoje udaje o času venčení správné a nezharnuje to půl hodiny nakupu a ctvrt hodky čekáni u skolky. Já chodim dogtrekking, což je pochod na 80 a vice km, chodí se to se psama, je to hrozná sradna, psy a lidi to moc bavi a nebo jezdíme cela rodina na kolech, já a dcera máme zapřažené psy u kola, třeba o víkendu jsme byli venku přes dvě noci a máme 100 km najeto. Záleží proste na stylu vašeho trávení volnyho času, jestli v nedeli jedete radsi na plavecak a nebo do muzea atd, tak pro vas hasky neni vhodny ( to vypada že nase deti nechodi do zoo a na hrady , ale je to tak, ze třeba v sobotu je vylet pro psy treba 30 km na kolech a v nedeli jdeme bez psu do zoo, nebo akvaparku) . Já bych už neměnila, ale je to nekdy hodne narocny, tihle psi maji silny lovecky pud, nemuzes je pustit z voditka, jinak zdrhnou, ale na to všechno se dá zvyknout, jak se na pořízení psa tvari manzel?
Předchozí