| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jepepo,

nevím, jestli Ti tato diskuse přinesla něco, co jsi hledala.
Osobně jsem z jejího průběhu rozčarovaná, protože se zvrhla pouze v opovržení nad čímsi.
Pokud mám zdravotní problém, o kterém se domnívám, že jej mohu zvládnout sama, dám přednost řešení domácímu. Pokud ne, samozřejmě volím lékaře. Ale nechápu, co je tak pohoršujícího na měření moči, která mi pomůže testovat potraviny a následně tím si mohu pro sebe sestavit vyváženější jídelníček a zamyslet se nad celkovou životosprávou, než jsem měla dosud. Vy, které se kácíte a odkazujete na mokrý hadr ten problém zřejmě nemáte, ale proč tak útočíte? Proč by se o tom ze zkušeností druhého nemohl dozvědět něco ten, koho to zajímá, byť třeba na obecné rovině? Výsledný obrázek si pak může udělat každý sám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.