Ahoj,taky se nám v baráku vždycky na jaře objeví. Měla jsem je tu pár týdnů a letos to bylo fakt úmorný. vždy na ně platí postřik Biotoll a letos to na ně nějak nezabíralo. Než jsme jeli na velikonoce na 4 dny pryč, tak jsem vysála a vytřela, aby tu nebyl ani drobeček, otřela kuchyňskou linku octem (to byl jejich ráj) a Biotoll nastříkala na 4-5 míst. Když jsme byli pryč, tak to tu máma kontrolovala a uklidila ještě med do lednice. V pondělí jsme se vrátili a zatim jsem viděla na lince jen jednoho mravence, tak snad to byl nějakej zatoulanej a jsou definitivně pryč.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.