Trochu podobně to mám i já. Někdy mám pocit, že by mi větší velikost ňader vyvážila postavu...
všechny kamarádky po prsní operaci se najednou - fyzicky vyvážily, některé i převážily, ala jejich volba.. můj problém :-D jakože hrudník více než boky a pak zapomenut pas.
Moc nemám co dodat, hrudník mám jako závodní plavkyně a prsa hezká. Tvarovaná. A kdykoliv zhubnu, tak je hrudník závodní a prsa.. také půjdou vniveč.
Takže ano, zvažovala jsem i jiná řešení než sport, za mne kyselé hrozny. Nebát se, tak si je asi vytvarovat, resp. vycpat nechám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.