Jejda Jájo.Teda takhle se ke konci přetočit,musíš mu domluvit.Má ještě na to přetočení ještě chvilku čas,ale chápu člověk se musí připravit na císař.
No já neměla plánovaný císař,takže nevím.Měla jsem akutní po 6 hodinách porodu jsem jela akutně na sál,ale myslím si,že tam není nějaký rozdíl,jen ty si budeš moct vybrat narozdíl ode mě.Bud epidurál nebo-li poloviční narkozu nebo budeš uspaná uplně jak já.
Je to jiné jak po normálním porodu,ale nevím co přesně chceš vědět,nechci tě zbytečně vyděsit.Na to se nijak asi nepřipravíš.Jen vím,že se má jizva dobře omyvat vodou už v porodnici,žádné zaschlé kousky krve,aby se to prostě doktorům líbilo.Některé ženy chodí hodně v překlonu po císaři,já teda chodila taky,ale ne tak moc jak jiné.Nevím za mě já hodně blbě snáším narkozu,takže mi přijde,že jsem byla víc zdrblá z té narkozy,než ze zašitého břicha.
Každopádně mi sestra dala věci v tašce na zem a to udělala blbost,protože po císaři se hodně špatně ohýbá k zemi víš,takže pokud možno jestli budeš mít císař až tě budou s pooperačního přesunovat na normální pokoj,nech si dát věci někde na židli ty co se ti nevlezou do skřínky.
Kojení po císaři se prý špatně spouští mlíko já byla tím případem.
Jinak po císaři se nesmí do druhého dne vstát,takže máš pod sebou pytlik na moč a jen ležíš a dítě ti nosí na kojení.No a cca 2-3 noci nemáš mimi u sebe přes den jo,ale na noc ho mají na novorozeneckém a nosí ho jen na kojení.
Držím pěsti,at se prcek umoudří a císař se ti vyhne.