Ahoj při pátku
Jájo, já nevím na co chceš připravit. To že je malé KP přece ještě nemusí znamenat, že tak zůstane... i když je fakt, že Martinka byla celé těhotenství poslušně dole hlavičkou a 2. den přenášení se v noci přetočila opačně a nemohla tam ani zpět. Navíc měla ještě jednu nožku danou tak, že se obávali vykloubení v případě normálního porodu. Takže nakonec jsem fakt byla vděčná, že se rozhodli vést porod plánovaným císařem.
Za mě je dobré mít s sebou do porodnice sbaleno všechno stejně jako když jdeš rodit normálně - nic speciálního myslím potřeba není - snad jen spoďáry mi přišly fakt lepší takové ty síťované, protože jizva dýchala... no a jak psala Třešnička je dobré tu jizvu hned jak to jde pořádně vymývat... Faktem je, že já jsem se o jizvu nějak extra asi nestarala a po obou porodech císařem se mi zhojila krásně
Holky, moc Vás prosím o palečky. Pracuji na změně práce - byla jsem dnes na "pohovoru" ve firmě, kam jsem dostala doporučení od jedné klientky a hrozně moc se mi tam líbilo - práce mezi muži, nejbližší kolega hrozně moc příjemný, skoro stejně starý a hlavně tak nějak celkově fajn atmosféra. Byl by to další poloviční úvazek k mému úvazku(tím bych dala dohromady celý) a práce, kterou jsem si vysnila. "Pohovoru" jsem dala úmyslně do uvozovek, protože jsem tam dnes byla regulérním pracovníkem, který pomáhal, zpracovával, co se mu dalo... a budu čekat až se mi ozvou, jestli jsem teda splnila jejich očekávání. Oni nikoho aktivně nehledali, pouze rozhodili sítě mezi spřátelené firmy a já jsem se jednoho člověka zeptala a on mě tam poslal... Kéžby mi to vyšlo! Hlavně bych se tam ráda dopracovala k plnému úvazku - všichni naříkají, jak nejsou poloviční úvazky a zrovna já mám problém najít jiný než poloviční