Evelyn, u nás doma se takhle také právě jedlo - když jsou konečně všichni doma a mají klid, pořádně si naloží a nadlábnou se. Klidně několik chodů včetně zákusku. Moje maminka je asi stejný přírodní úkaz, jako ta tvoje, takže i při tomto režimu je celý život štíhlá. Já jsem se až postupem let dopracovala k opačnému režimu, který mi vyhovuje mnohem víc, jak z hlediska udržená váhy, tak celkové kondice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.