Přidat odpověď
Jaká je naše filozofie? Především bych Vám chtěla poděkovat za milé diskuze.
Chceme dělat školu pro děti, aby se ve škole rádi učily. Vybíráme a trénujeme a posíláme je na různá další vzdělávání, proto, aby dobře učily. Máme málo dětí ve třídě a je to záměr, protože díky tomu se vytvoří a je to naším cílem pozitivní vazba mezi učitelem a dítětem a povzbuzujeme se vzájemně, aby se to dařilo. Já mám ve škole dvě vlastní děti a jsem spokojená. Ale je pravdou, že záměrně nevíjeme ten obvyklý tlak ze základek, jdeme na to přirozenější cestou a nebo se alespoń snažíme.
Je to problém pro rodiče, kteří by chtěli, aby jejich děti byly "nejlepší". Myslíme si, že každé dítě má svoje a to důležité je dát to ve třídě dohromady. Pokud se týká etické výchovy a základů Bible jednou za měsíc, mají to děti rádi a zdá se nám, že je to v současnosti potřeba rozumět tomu, z čeho vznikla naše kultura. Rádi Vám odpovíme na všechny otázky, které máte.. můžete mi napsat na info@prorodinu.cz a nebo si prohlédněte www.prorodinu.cz. Také Vám rádi školu ukážeme.
Přeji Vám, abyste si dobře vybrali tu nejlepší školu pro svoje děti. Držím Vám palce.
Předchozí