Jáji, Velikonoce v podobném duchu jsem si představovala taky... Zvládli jsme do sobotního večera, před ochodem do kostela se pozvracela Petruška, další den Hani.. tak jsme o část přišli
Díky za zajímavý tip na vajíčka, určitě zkusíme. Letos jaksi jsem lítala kolem Hani, ani koledníky jsem k nám radši nepouštěla, tak holky o mrskut přišli. A vlastně i Daník, tatínek byl v pondělí v práci, opět.
A je těžké sehnat práci i v centru velkého města. Největším hitem se tu stal plat 15tis/hrubého bez veškerých benefitů, pracovní doba do večera, na smlouvě/pásce nejlépe minimální mzda, požadavek na dva aktivní jazyky (u pohovoru na mě nastoupili dva rodilí mluvčí - zase jsem alespoň zjistila že dva jazyky umím
)... Zintenzivňuji hledání a deprese tedy mě už lehce přešly, byla jsem už i na dvou "normálních" pohovorech. Přednostně hledám půluvazek. Naše školka má otevřeno do 16:30, ovšem v 16hod už se většinou zamyká, rodiče delší otevíračku asi nepotřebují
. Takže bez babiček které by byly ochotné vyzvedávat a z nuzného platu ze kterého si ani chůvu nezaplatím jsem taky bez šance na normální práci. Práce od 6hod ráno se tu jaksi nevyskytují a šestihodinové úvazky také ne
.