| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tady by mi vadilo jen to, že babička zúžila svůj obzor jen na psa - když jí to řekneš, možná se to zlepší. Ale když jde se psem ven, tak vnoučata mohou taky, ne? A nemělo by jim přece vadit, že teď se netočí vše kolem nich, ale je tady taky někdo jiný. A navíc - psa má maminka u sebe pořád, 24 hodin denně, nebylo by jí smutno bez něj. Moje mamka taky měla psa, když umřel, tak dalšího nechce, že by prý po její smrti tady zůstal a co my s ním. Ale je jí smutno.
A co se týká výchovy tedy spíš nevýchovy - to bych jí taky řekla. Ale říkat můžeš, má dcera si pořídila psa a v podstatě ho cvičí jen proto, že jsem řekla, že pokud ho nenaučí základním povelům, hlídat ho nebudu. On ale neposlouchal ani ji. Teď ho teda učí pod dohledem trenéra, jde to, ale jsem zvědavá, jestli na základní povely bude slyšet i ode mne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.