Jájo tak tvoje doktorka rodí v NJ.No tak jestli to není jedna ze dvou doktorek,které rodily mé syny.Při každém porodu jsem měla totiž doktorku a pokaždé jinou.U Tomáška hubená tmavovlasá,měla vlasy v copu,tak nevím délku,ale tuším pod ramena.Pak byla na mateřské,nevím teda jestli už tam je zpět,protože jak jsem čekala Davídka tak tuším,že čekala druhé.No a u druhého porodu jsem měla doktorku vlasy špinavý blond,délka pod ramena,postava plnoštíhlá.
No mému manželovi taky nevadí být u porodu a jehly už vůbec ne a když mě u prvního zašívali,tak si zrovna popisoval Tomáška,takže se nedíval na šití a já vlastně taky ne koukala jsem na něho a na prcka,protože stáli vedle mě.Jen do dneška nadává,že neřekl tehda doktorce,at tam přidá jeden steh navíc.
S tím krvácením to je asi jak u koho,mi přišlo,že po císaři jsem tolik nekrvácela i v šestinedělí to bylo slabší, vždy se to nejvíce spustilo u kojení a o stahování ani nemluvím mi se stahovala děloha právě nejvíce v prvních čtyřech dnech.Takže žádná lahůdka,když nejvíce bolí i to zašité břicho,do toho stahování dělohy.U Davídka nebyl problém s tím,že bych ho musela od prsa odtrhnout,abych si odpočinula v průběhu kojení,protože to moc bolelo.on právě vůbec nechtěl sát.No na to stahování nerada vzpomínám.Možná jsem to měla i horší,že jsem měla 3 potraty + dva porody,že prostě ta děloha byla vlastně 5 roztáhnutá a hůře se pak stahovala nevím.
S tím plaveckým výcvikem neporadím sama jsem zvědavá,jak bude Tomík příští rok chodit do plavání ze školky.Máme si,ale pořádně rozmyslet to jestli ho tam dáme nebo ne.Protože pokud mu to prý nezaplatíme,tak bude jezdit s nima na plavání on tam bude sedět někde na kraji a jen se dívat jak ostatní plavou a bylo by mu to samozřejmě líto.Takže kdyby ze zdr.důvodů nemohl asi bych ho ten den,kdy jedou na plavání nechávala doma.No,ale je to na palici,kruci nechápu proč by nemohl chodit plavat s brýlema.Vím to od Tomáška jakmile si stříkne vodu ve vaně do očí,tak se okamžitě utírá.Vadí mu to,takže bez brýli se asi těžko něco pak naučí.