Přidat odpověď
dovolené,kam si naše chlupaté děcko nemůžem vzít sebou řešíme psím hotelem s dodáním vl.granulí.Nemá to chybu.
Když kluci vylétali z hnízda,pořídila jsem si pejska - německého pinče,středáka,aktivní pes,výborný hlídač.Má na zahradě u rd kotec,v něm zateplenou boudu,domů ho berem jen v zimě na muchlování,pokud je pod -10,tak je i přes noc v bytě.Přes den procházky,pomazlení,od ted v takovém pěkném počasí nás už má na zahradě o hodně častěji.V kotci není zavřen,kdykoli může ven na zahradu,což je pro mě moc fajn-mám zase ráda své pohodlí a neumím si představit mít z těchto důvodu psa pořád a neustále za zadkem v bytě, o binci a zápachu nemluvě+o nutném venčení,i kdybych byla na smrtelné posteli.To by mě fakt nebavilo.
Jinak je to moc fajn společník a jsme tak tři,ne jen dva,je o koho se starat,je s ním sranda.Bez něj by mi to dnes už připadalo hodně prázdné taové nějaké.
Se psem jsem chodila od štěnete na cvičák,stál spoustu peněz-kotec,bouda,postroje,granule,je naštěstí zdravý,takže jen roční očkování a popl.městu,což nás nijak neruinuje.A je to velký závazek,to je pravda.Právě proto mi to přijde akceptovatelné u toho rd,fakt si neumím představit,že při velkých či samostatných dětech budu lítat z práce rovnou honem domů,abych budulína po 9 hodinách honemhonem vyvenčila,to tedy za každou cenu psa ne.
Předchozí