Měli jsme asi 16 let fenku NO, byla zlatá, ještě teď se mi po ní stýská, ale teď bych psa nechtěla. Byl by od rána do odpoledne doma sám, starší kluk chodí ze školy někdy po druhé hodině a pak zase někam pálí, my s manželem chodíme večer. Blbě by se nám vešel do auta, na spoustu míst, kam jsme si zvykli jezdit pes nesmí. Po chlupech v bytě se mi taky nestýská. Takže já bych to viděla na důchod, koupíme si malý barák a psa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.