No, Daníku, přinutili by!!! Prostě bez pásku do vody nesmí, nesmí se ani pohybovat po bazénu bez pásku - prý kvůli bezpečnosti. Nenaděláš s tím nic. Je to v rámci vyučování, povinné plavání. Ani třídní učitelka tam nezasahuje, jen dozoruje děti, kterou z nějakého důvodu nemůžou plavat.
Jak říká Hynek - když si pásek sundal, seřvala ho plavčice tak, že si ho už neodvážil sundat. Ale tohle jsem mu ještě jakž takž zdůvodnit uměla. I když mě taky štve, že tam v podstatě zabíjí čas. Beru to tak, že si tam prostě zablbne. Těch 10 lekcí přežijeme a pak zase bude pokračovat v původním plavání, kde už hlavně pilujou správný styl (prsa, kraul, znak, otočky pod vodou atd.) a výdrž.
Ono tříleťákovi se těžko něco vysvětluje, ale prvňák prostě musí poslouchat příkazy - byť teda některé postavené na hlavu.
Taky už asi rok sedím u baru za sklem a je to paráda
. Já po Damíkovi pak cvičím těhobik. Většinou dojede muž z práce, dáme si kapučíno a něco k tomu a máme pohodičku. Kluci pak odjíždějí domů a já mám hodinku relaxu sama pro sebe
.
Řeknu vám, že jsem valné očekávání od "školního" plavání neměla. Zážitky z toho svého mám ještě v živé paměti. Ale tohle je fakt moc
. Kamarádky klučík má před každou lekcí průjem. Chudáček. Naprosto s ním soucítím
.