Onno se to hezky uvažuje... ale až se budu jednou rozhodovat, zda investovat peníze do studia svých dětí anebo do baráku pro 70ti letou maminku, bude volba jasná. Klidně mne odsuďte, ale moje děti to vzdělání do budoucna budou potřebovat mnoem víc, než moje máma novou střechu. Prostě to takhle cítím. A vím, že po celé generace se senioři v rodně dožívali poměrně vysokého věku - babičce je přes osmdesát, žije ve svém bytě, platí si do fondu oprav a je zcela soběstačná. Pokud do barabizny člověk investoval do cca věku pracujícího člověka, což bývalo kolem 60ti, 20 let to jentak barabizna nebude a nespadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.