Užíváte? Funguje to? Co už jste dokázali nepoživatelného zdravého požít? Já si právě díky názoru na Rodině koupila macu peruánskou, abych srovnala cyklus. Abych dostala to nejlepší z přírody, tak jsem ji koupila namletou (je to něco jako řepa). Přála bych všem vidět, jakými možnými způsoby už jsem to zkusila pozřít. Je to téměř nepoživatelné a smrdí to jako ...
Ale jsem zoufalá, zvědavá a skeptická. Asi to budu šňupat, protože i zamíchané do marmelády a do jogurtu to zničilo zbytek jídla. Zatím mi cyklus nesrovnala ani HA, protože i když ta aspoň docílila stejný začátek MS, ale neporadila si s nezvladatelnými výkyvy nálady, PMS a dalšími s tím spojené problémy. Gynekolog už nic jiného nabídnout nedokáže. Jestli maca bude fungovat, tak příště jedině pilule. V hnusnosti maca vede. Ale už jsem dokázala pozřít pangamin (kvůli pleti), melasu (kvůli vysokému obsahu železa, které mi chybí), kopřivový čaj (opět pleť), obří pilule pupalky (opět MS), a jako malá z donucení mamky pravidelně v sobotu ráno čajovou lžičku rozetřeného česneku (bolí mě břicho ještě teď, když si na to vzpomenu), černou ředkev, a prdelačku (opět na železo). Máte zkušenosti s macou nebo jinými léčidly?