| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám tři děti, které se bojí (nejstarší 12 let to už je lepší.. o dost, ale strach má pořád)
zato prostřední 7 let ADHD a PAS, to je masakr.. teď je po neštovicích a u doktorky doslova hysterčí.. odběry jsou hrůza.. přesto že má s bídou 17 kg, při strachu vyvine neskutečnou sílu...

držím ji vždy já.. posadím ji na klín, její nohy skřípnu mezi své a rukou ji jakoby obejmu přes ruce a hrudník - sestřička pomáhá a dr bere krev..druhou rukou jí držím hlavu a pořád na ni mluvím..

když byla menší.. byly jí asi 3,5 jsme byly na krvi a ona tak vyváděla, že ještě hodinu po odběru jí valila z ruky krev.. a dr nás nechtěla pustit, aby se jí něco nestala.. tak jsem ji hodinu s gigantickým pupkem natřásala v náručí a uklidňovala..

S nejmladším to zvládne i manžel. ten se sice bojí, jančí, ale pak je v klidu..

naposledy na alergu jsme dceři málem zlomily ruku, doktorka už to chtěla odpískat.. a najednou jak jsem furt na malou hučela.. tak přestala bulet, přestala se prát.. sestřička to vzala a ona ani necekla.. pak říkala, že to ani moc nebolelo a že se příště bát nebude...
no žádné příště ještě nebylo.. a hysterčila i při vyšetření těch neštovic,.. bohužel ten strach u ní je fakt velikej..
s manželem bych ji na krev neposlala, nemohla bych to udělat ani jednomu..

za to držení na mě nikdy naštvaná nebyla.. taky to jde odejít z ordinace a dítěti krev vezmou, ale psycholožka mi říkala, že je pro děti nesmírně důležité, aby u nich byla blízká osoba, takže já jsem s nima u jakéhokoliv nepříjemného vyšetření i za cenu, že je držím

tak posílám ~;(( určitě to zvládnete.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.