Milado, neměla jsi nějaké spoření nebo jiné srážky? Protože mi nepřijde možné, abys platila skoro 50 % daně. Já jsme po střední šla na rok do práce - rok 1985. Měla jsem hrubého 1400, čistého to bylo cca 1200. Během roku jsem ale měla různé prémie a osobní ohodnocení, nakonec to dalo v čistém skoro 2000 měsíčně. Klidně to vašim zapomeň. Určitě jsi doma projedla a probydlela víc než tu pětistovku. V roce 1990 jsem měla už dvouleté dítě, a jen za jídlo jsme dávali asi 1400 měsíčně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.