| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

jsem grogy... po měsíci Ellenka zdravá, tak začal horečkovat Dennda.. jednodenní horečka... no ale Kiki.... chuděrka bude mít stejný problémy s kašlem jako denndula.. rozkašle se a blinká... blindí mi tu už 2. den, i v noci... má horečku.. dr nanní nic neshledala, tak jsme to zakončili teda virozou, snad z toho nebude nic víc.. Jen má chudinka zadní rýmu, absolutně to nejde odsát.. ať jí tam nakapu Nasivin, Vincentku, Sterimar, Quixx... odsaju jen to, co jsem tam nastříkala... má 8,03kg.

a do toho opět prudí manager, že NEMÁM VYPLNĚNÝ DIÁŘ... tak jsme mu oznámila, že tu mám 2 děti v horečkách, jedno blijící a že to ej ajksi prioritní.. tak mi napsal, že vyplnění diáře zabere 5 minut.. tak jsem mu napsala, že to chápu, ale jestli teda chápu situaci zcela správně, tak příště místo pomoci blijícímu kojenci ho mám nechat dusit se vlastními zvratky a vyplňovat do diáře že jedu na pohotovost???? poprosila jsem ho o pochopení, že je to taky otec... no již neodepsal... tak uvidíme, jakou to bude mít dohru... nutí mě chodit na meetingy, dokonce mě i seřvali,ž e jsem přišla o 2 minuty později, že tu na mě již všichni čekjaí!!! a po dosednutí se ozvalo: "já dnes nic nemám, já taky ne" - myslela jsem, že je uškrtim!!!! ~q~ no auto jsme koupili, dáme ho do kupy a pááááá, fakt na to nemám nervy, abychs e tam enchala buzerovat od člověka bez kouska citu a porozumění... nečekala jsem sice nic moc dobrého, ale alespoň uznání, že pracuji s miminkem? to mám tak akroát od klientů... a od kolegyň...

ať už je pondělí, ať už jsou do školky, už mi jde s těch dvou starších hlava sama kolem sebe... co ti vymýšlejí? ~n~~q~~t~ mě už ani nevadí, že sedí u TV, halvně že je chvilku klid!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.