Jane no já vím, že jde o peníze, ale všechno má svá hranice. Dělala jsem při Jakubovi na mateřské a vůbec jsem si mateřskou neužila, při Kačce jsem všechny nabídky odmítala a jsem ráda a trošku lituju, že jsem si Kubu neužila. to je čas, který Ti už nikdo nevrátí a pokud máš takovéhle problémy v práci, zkus to zvážit, zda by nebylo lepší odejít a věnovat se rodině, v klidu, v pohodě..... ale vím, kolikrát peníze hrajou podstatnou roli.
Jane, CoMo ty nemoce jsou na pytel, at jste brzo zdravé
CoMo naší státní školce se nemluví zrovna hezky. Vloni známé volali, že si má přijet pro dítě, že si rozbilo hlavu, že si s ním má odjet k doktorovi. V zime jsem šla za "štrúdlem" děti co byli na procházce, šly podél hlavní silnice, učitelka jen vpředu, zatočila za roh toho chodníku a vůbec neviděla, že poslední dítě trhalo z okapu rampouch. Šla jsem za nimi, takže jsem k holčičce přiběhla.....ale vidina, že tam mám dítě mně hrozí. Nehledě k tomu, že se poslední děti můžou poštuchovat a můžou se vystrčit z chodníku na silnici. Podle zákona může být do 30ti dětí jen jedna učitelka.
Ale snad si taky zvyknu, nám jde taky o peníze, ale představě některých příběhů, bych snad platila a žila jen o suchém chlebu. Martinova pulroční neschopenka a placení alimentů mne taky dost motivuje k šetření za soukromou školku
no, jdu dělat, v pátek mám dovolenou, tak tu budu až v pondělí
jo PS CoMo už máš zasázený sazenice rajčat?