| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V posledních dnech jsem velmi rozčarovaná.

Vedu soudní spor (tedy já byla žalovaná), a protože jsem se žalobou nesouhlasila protože záležitosti právně nerozumím, najala jsem si advokáta, který mě ujistil, že mám velkou šanci spor vyhrát.

Ovšem po celou dobu sporu (cca 3 roky) se mnou nekomunikuje, nekonzultuje, telefony nebere, na e-maily nereaguje. Nyní mi poslal pouze vyjádření - rozsudek soudu, na základě kterého jsem tedy spor prohrála. Navíc při pročítání rozsudku mám silný dojem, že můj advokát rozhodně nedělal vše tak, jak měl, spoustu věcí vypustil, o důležitých faktech a změnách v případu mě prostě neinformoval.

Některé věci, které soud zdůvodňuje, takto zdůvodněné naprosto chápu a není mi jasné, jakto, že mi advokát neřekl, že na základě těchto faktů (které byly známy od začátku) pravděpodobně neuspěji, že nemá smysl dávat se do XY let nervů a zbytečných peněz??? Že bude lepší tady ustoupit a o svá práva se hlásit úplně u jiné instituce??

Proč v mém zájmu nevyjednal, oč jsem jej žádala, a musela jsem sama kontaktovat právníka protistrany, který vyšel mé žádosti vstříc?

Jsem totálně nas*aná, samozřejmě i za tyto mizerné služby zaplatím balík peněz navíc ~o~ Je možné se bránit? Dle jednání mého advokáta je zřejmě vše OK.

Vzhledem k velmi specifické záležitosti nemůžu nastínit, oč se jedná, takových případů moc není a nerada bych, aby se někdo poznal. Nicméně nediskutuji o mých doměnkách, ale o faktech, které jsou již pravomocné.

Za Vaše postřehy děkuji a omlouvám se za román... potřebuji upustit páru...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.