Přidat odpověď
Korpus dortu vetsinou pecu kokosovou babovku, neni sucha jako piskot a dite ji miluje. Promazavam jen marmeladou, prave proto, ze je krasne vlhke testo. Vrch mel zdobeny "icingovou" travou s cokoladovyma micema (pro mlecne deti) a marcipanovyma beruskama (pro oslavence), potazeny jako syr a mysky a naposledy zastrikany cely uvarenym snehem a oflambovany.
Krem delam svareny snih z bilku a do nej pridam ztuzeny tuk, ne moc, jen trochu. Pak s tim pracuju jako s maslovym kremem.
Nejnoveji se u nas delaji pudinky z ovocnych juice. Padne litr tydne a dite je uplne v sedmem nebi, ze muze to co ostatni. Obcas proleju ovocnou stavou, takze vznikne mramor.
Pudink z kokosoveho mleka jde, ale hodne se srazi a ztuhne, coz by zas az tak nevadilo, ale dost vadi, ze po kratke dobe (cca par hodin) se "srazi". Resp. nesrazi, zustane v pohode, ale zacne poustet vodu, coz by v dortu vadilo.
Předchozí