Anett,
a někdo na tu jednu noc k vám? Nějaký prarodič by nemohl dojet? Předpokládám, že ta cesta kolem republiky by byla proto, že děti byste vezli tam....
Jinak kvůli tomu lepšímu pocitu dětí bych domluvila někoho jim blízkého, kdo je opravdu v dosahu, že by v případě nouze mohl dojít a dala dětem jeho číslo, aby se kdyžtak obraceli na něj. Já mám takhle jednu kamarádku, na kterou bych se v tomhle asi spolehnout dokázala.
A pak mám kamarádku, která by téměř jistě dojela a zůstala tu, ať už by si vzala všechny svohje děti s sebou )a uvolnila je ze školy) nebo by je nechala doma s tatínkem, případně s dědou, který bydlí ve stejném domě, ale v jiném bytě. A možná ještě jedna kamarádka by takhle dojela. Ta má zase v baráku babičku a jejich tatínek je také většinou doma, takže děti by měla zajištěné.
Plus třeba tchán by taky zcela jistě dojel a přespal tu. Zatímco na své sourozence se spolehnout nemůžu
.
Takže já bych nejdříve obvolala tu dvě kamarádky, které si myslím, že by dojely, pak tchánovce, a kdyby ani jedno z toho nevyšlo, zkusila bych holkám domluvit tu kamarádku na telefonu. Na jednu noc bych to nakonec asi riskla, pokud by ten důvod byl důležitý (služební cesta, např.). V takovém případě by hrozilo snad jen to, že by dámy zaspaly do školy, zejména gymplačka....no a to by se asi pro jednou nezbláznilo
.
Tolik teorie...v praxi bych byla nervní až někam a kdo ví, jak by to dopadlo
.