Přidat odpověď
Přijde mi to celé vymyšlené, omlouvám se, pokud je to pravda. Ale zní to celé tak, jak když to někdo sype z rukávu. Píšeš, že ti najednou došlo co ti dělá, přitom už jste někdy dřív byli u psycholožky jako pár, kde jsi to řekla i psycholožce a před svým mužem,že tě dusí.
Víš, že s ním být nechceš, finančně ho nepotřebuješ, děti nemáš, tak na co tedy čekáš?
Nehledě na to, že bych chtěla "vidět" psychologa, který řekne pacientce , už ke mě nechodte, do té doby dokud se nerozvedete, já se nechci koukat, jak se ničíte, sbohem.
Prostě na mě to celé působí divně.
A pokud to pravda je, tak opět jako ke všem tématům co zde jsou a týkají se vztahů - zde na inet diskuzi, ti nikdo moc neporadí. Zrovna tak jak tvůj muž může být tyran, tak váš vztah může vyhaslý, můžete mít komunikační problémy, ty můžeš být hysterická a on mít divné reakce a to tady nikdo neposoudí, protože vás nikdo osobně nezná! Pravdu znáte pouze vy dva!
Jako tyran a hysterka může být označen každý druhý/druhá!!! Pozor na to. Záleží kdo zrovna dannou situaci popisuje:-(
Pokud nejsi štastná, vyžij toho, že jsi soběstačná, bezdětná a odejdi.
Předchozí