CoMo cetla jsem ze Pepca uz je lepsi, ale KAroli na stehy
Bobulka mala
Jane co ty tedy v praci? Mas vypoved, das vypoved nebo se to nejak urovnalo?
U nas KAci dobry, dneska mají foceni. Včera jsme prichystali krasne modre saticky, aby nemela nic bile (budou se fotit proti bile zdi) a dneska jsme museli prevlikat, protože je ze sebe rvala, ze chce ruzove. Jenze k tomu se hodi en bile punčocháče a bile tricko, tak jsem byla na ni nastvana, nestihla jsem bus do práce, tak jsem ji vzteky pak uz vyhodila z ytu (ještě hledala hodinky ve svém detskem neporadku) tak sla s brekem do skolky. Bus jsem nastesti stihla, další jede za hodinu, to by byl uz prusvih prijit do práce v 9,20 místo 6,30 co mam pracovni dobu.
Ted mne to mrzi, ze jsem se takhle zachovala, je to preci jenom dite, ale nejak je toho uz moc. Jak Martin nechodi, pripadam si strasne uhonena a unavena. Strasne mne boli ruka, ale někdo delat musí, samo se nic neudela, v ocich mam stále zanet, mam ekzem po celych zadech a ve vlasech. Na zada mam kortikoidy Locoid, ale na vlasy nevim, porad se drbu. Dneska jdu na alergologii, ale potrebuju ještě na kozni a nikam nechodim, tak nevim ke komu jit.
jojo porad se něco deje.... tak se drzte, jdu delat , zachvilku odchazim na allegro