| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nic speciálního. Desky jsme nekupovali, je to jen zátěž na záda navíc a stejně sešity do nich nestrkala. Lahev jsme měli 075, ale ve škole mají pitný režim a mohou si dotočit šťávu z várnice. Fixky si nechávali ve škole v kapsáři. No vlastně - kapsář jsem nechávala šít pořádný, bytelný, aby ho neroztrhala. Dcera je kapku divočejší, tak s jemným zacházením jsem nemohla počítat.
Pouzdro jen jednoduché, aby ho otevřela a vše viděla. Ze začátku je pro prvňáčky těžké se ve všem zorientovat, tak vše co nejjedodušší.
První týden jsem kontrolovala, jestli někdo z dětí prvního stupně nemá stejnou aktovku a pytlíky na papuče a tělocvik, abychom ji případně odlišily nějakým přívěskem nebo ozdobou. Všechny děti se potkávají v jídelně a v družině, tak jsem to neomezovala jen na spolužáky ze třídy.
Jo a koupila jsem do školy podsedák, jen nízký, dcera je dost vysoká, ale aby seděla na měkkčím, jsou to přeci jen čtyři hodiny denně minimálně. Teď je ve třetí a má ho pořád.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.