Přidat odpověď
My mame dnes schůzku pro rodice budoucích prvnaku, takze seznam věci asi dostaneme také dnes.
Ale nakupovat se chystam az první tyden v zari...jednak budou všude slevy, a navíc po zkušenostech s první dcerou vim, ze skolni seznam a seznam primo od učitelky v zari se muze podstatne lisit.
Penezenka nebo kapsicka na krk - nejvic se nam osvědčila peněženka na krk, jenze ji nemuzu sehnat(první dcera ji mela s sade s aktovkou, všude jinak mají bud peněženku bez snurky, nebo kapsičku ,které ale ma spatne vvnitrni usporadani).
Aktovku bude mit dcera po te starsi, novou ma slibenou do 2. tridy (zase ze zkusenosti, ta aktovka pro první tridu je mala a v pulce treti tridy jsme museli kupovat vetsi).
Piti - zalezi na tom, jestli dcera pujde po obede domu ,enbo zustane v druzine a zda mají moznost si nekde piti dolit. Dcery piji cistou vodu, takze kdyby měly ve skole moznost si dolit, staci mensi lahvička. A taky zalezi na diteti, moje deti jsou velmi ziznive, takze nosi 3/4 litru, většinou donesou prazdne.
Předchozí