Já mám problém, že držím na rukách mimino, takže pomáhat mohu jen trochu. Hlavně dnes se šprajcla tak, že jsem jí dala ve školce i přes zadek, po x-tém pobídnutí k oblečení mikiny a snaze jí obléknout, protože do toho oblečení nešla narvat ani násilím - pak to šlo i násilím. Ale řešit tyto situace plácnutím přes zadek mi nepřijde ideální, hledám jiné řešení. A slibovat jí něco, co nemohu splnit odmítám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.