Nechala bych vybrat jemu, košili může mít i barevnou, vestička není nutná. Zrovna řeším společenské oblečení se synem 14 (na jinou příležitost). Košili jsem s ním byla koupit, košile nosí nerad, tak jsem chtěla, aby si vybral takovou, která se mu bude líbit, máme doma různé zděděné a z těch se mu nelíbila žádná. Oblek jedeme koupit dnes, zase - vybere si sám, já dávám cenový limit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.