| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám zkušenosti s akupunkturou jak ušní tak i co se dělá na celém těle.
Obojí v pohodě a pomohlo mi to tam, kde západní medicina už nevěděla co dál.

První zkušenost,při obrně licního nervu,kde mě lečili klasicky pul roku a bez vysledku.Vysledek:odumřelé nervy ,pouze zbytky ner.kanálku.Dle primaře v nemocnici na neurologii,mi nehybnost tváře zustane. Pak jsem čirou náhodou dostala nabidku od dr na rehabelitaci,že není co ztratit a muže zkusit akupunkturu.Díky za něj.Tvář rozhybal,nervy dorostly díky lečbě akupunkturou(dělaná na celé tělo 2x za týden).

Druhá zkušenost,kdy mě x let lečili na hyperaktivní močový měchýř.Vysledek žádný-jen x kg nabraných po léčbě.Závěr,nevědí z čeho to mám-asi kdysi prodělaný zánět.Navrhovali jen operaci.Odmítla jsem-protože sami nevěděli ,zda to bude mít učinek.
Zkusila jsem dr,co dělá akupunkturu a činské bylinky.
Byla jsem u něj 3x + vstupní diagnoza. Vždy ušní akupunktura + bylinky. Vždy vše na měsíc a pul.A mám to zlepšené o polovinu.
Nejezdím dál,jen proto,že na to nyní nemám finance.
Ale jinak mě vždy pomohla. ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.