| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ANCO, já bych se zaměřila (a nejen bych, já tohle řešila sama) ještě na to, abych se zkusila primárně uzdravit.
Jde to...zkoušela jsem tedy různé cesty a nakonec se zadařilo.
Prostě tělo poškozovalo sama sebe, a navíc teda já ještě reagovala na tu poruchu velikou únavností, tímhle způsobem jako ty bych bývala hubnout nemohla, strašně by mě to vyčerpávalo...takže jsi dobrá, že zvládáš.

Nechci ti do toho mluvit, jen mě to prostě napadlo...jestli nejedeš nad možnosti toho těla..jestli ne a dělá ti to dobře, tak třeba naopak se ti podaří tu autoimunitní poruchu překonat pohybem a úpravou životního stylu.
Že to jde, dr. asi vědí, protože ta naše se ani nijak nepodivovala nad mými dobrými výsledky řka, že se to někdy "samo" upraví ~:-D.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.